FORSIDENYHETSARKIVLENKERSPØRSMÅLARTIKLERSJEKKLISTEOM OSSENGLISH

Hvor kan jeg diskutere helsespørsmål på Internett?
skrevet av: Helse Vett 28.12.01
grafikkPå Internett kan du kommunisere med andre både i diskusjonsfora og i såkalte chat-grupper.
I chat-grupper snakker du direkte og samtidig med andre. I et diskusjonsforum skriver du innlegg som blir liggende over tid, slik at andre kan svare på dem når det passer dem.

Ønsker du å finne en chat-gruppe eller et diskusjonsforum der helsespørsmål står i fokus, kan Yahoo - helse - chat og fora være et sted å starte letingen.

Dersom du har erfaringer fra helserelaterte forum kan du dele dem med andre på vårt helse-vett.no diskusjonsforum. Her kan du også diskutre generelt om helse på Internett og problemstillinger relatert til dette.

Det finnes også en mengde tjenester som er avhengig av at du installerer ekstra programmer på PC'en din. Hvis du er ny på nettet, bør du være oppmerksom på at dette kan være litt vanskelig å få til. Føler du deg trygg på nett-teknologien, og er rimelig stødig i engelsk, kan vi anbefale følgende to tjenester som utgangspunkt: www.irc.org og Usenet References.

Vær oppmerksom på at kun et fåtall av temaene som diskuteres på IRC og Usenet er helserelaterte.

ARTIKLER
Artiklene på helse-vett.no spenner over flere tema og fagfelt, men alle er relatert til helse på Internett.

Noen av artiklene er skrevet av eller på bestilling fra helse-vett redaksjonen, andre er hentet fra andre kilder på nettet. Forfatter/kilde er alltid oppgitt.

Har du artikler du kunne tenke deg å publisere på helse-vett.no kan disse sendes redaksjonen for vurdering.

Publiseringsmotor utviklet av CustomPublish AS