www2.helse-vett.no

"Min side"- En portal til et felles virtuelt servicekontor for alle
skrevet av: Ellen K Christiansen 17.03.05
En portalModerniseringsminister Morten Andreas Meyer har lansert ideen om "Min side" som et tilbud til alle norske borgere. Dette vil gjøre tilgangen til elektroniske tjenester fra det offentliges side enklere for deg og meg. Det blir en portal for alle forvaltningsnivåer.
Det er publikum som presser på for at offentlige tilbud skal bli tilgjengelige på nettet. I en artikkel i Aftenposten refereres det til følgende uttalelser fra Jan Kirkerud, konserndirektør i IT- selskapet Software Innovation: "Folk sparer tid på å gjøre ting på sin egen PC hjemme om kvelden istedenfor å stå i telefonkø til offentlige kontorer i åpningstiden. En ny bølge av kunder og brukere har høyere forventninger til digitale løsninger enn før. De venter mer fleksibilitet og personlig oppfølging. Og det offentlige har åpenbare fordeler av å komme disse forventningene i møte." Lansering av portalen var opprinnelig planlagt til sommeren 2005, men er nå utsatt til slutten av året. 

Mer om portalen finner du her
Og her fra Aftenposten
Her også

ARTIKLER
Artiklene på helse-vett.no spenner over flere tema og fagfelt, men alle er relatert til helse på Internett.

Noen av artiklene er skrevet av eller på bestilling fra helse-vett redaksjonen, andre er hentet fra andre kilder på nettet. Forfatter/kilde er alltid oppgitt.

Har du artikler du kunne tenke deg å publisere på helse-vett.no kan disse sendes redaksjonen for vurdering.